Subscribe via: RSS

Neuroticfish återvänder med “Antidoron”

Posted on 06 December 2018

Neuroticfish återvänder med “Antidoron”

Den tyska synth och futurepop-akten Neuroticfish med Sascha Mario Klein och Henning Verlage presenterar nu detaljerna kring det nya albumet Antidoron.

Antidoron blir Neuroticfishs femte i ordningen sedan debuten med No Instruments (1999) och följer upp den unisont hyllade A Sign of Life som bara två veckor klättrade upp till förstaplatsen på den tyska alternativtopplistan Deutsche Alternative Charts när det släpptes under våren 2015.

 

 

 

Neuroticfish slog igenom och räknades som en av de allra mest betydelsefulla akterna i sin genre när man under början- och mitten av 2000-talet levererade hits som “Wake Me Up!” och “The Bomb” och släppte moderna albumklassikerna Les Chansons Neurotiques (2002) och Gelb (2005).

Lyssna på det första smakprovet “Hysteria” (nedan).

Antidoron släpps den 14 december via Non Ordinary Records.

Share Button

Comments are closed.