Subscribe via: RSS

Julian Brandt (Bobby, Julian & Marina) och Emily J. Tennant är The Lipz

Posted on 29 May 2018

Julian Brandt (Bobby, Julian & Marina) och Emily J. Tennant är The Lipz

Låtskrivaren och sångaren Julian Brandt, som utöver eget material även är bekant från bland annat Bobby och Julian & Marina, slår nu sina påsar ihop med den Göteborgsbaserade sångerskan Emily J. Tennant.

– Jag och Emily träffades på några efterfester efter spelningar med Lustans Lakejer. Jag har alltid undrat vem är den där balla tjejen, så vi drack några drinkar, bildade ett band, kom på ett bandnamn och skrev ner 10 titlar på en servett, berättar Julian.

 

Den första singeln ”Watcher” är skriven och producerad av Julian. Inspelningarna är gjorda tillsammans med Martin Hentzel (The Paper Faces) och mixen är signerad den tidigare Bobby-bekantingen Lars Säfsund.

– Det är en fräck låt med gullig refräng, texten handlar om när man är väldigt kåt på någon som är svår att nå, berättar duon.

“Watcher” finns ute nu (lyssna nedan)

 

Share Button

Comments are closed.