Subscribe via: RSS

Industriell witch house på debutalbum från Ritualz

Posted on 13 March 2018

Industriell witch house på debutalbum från Ritualz

I Mexikos huvudstad finner vi det mörka elektroniska musikprojektet Ritualz, som består av DJ:n och producenten Maquina De Muerte och Juan Carlos Lobo.

Efter att ha släppt en lång rad singlar och EP:s sedan 2010 så tar nu duon sitt sound vidare på det elva spår långa debutalbumet “Doom” efter det att man gjort positivt intryck på den kanadensiska etiketten Artoffact Records.

Ritualz musik innehåller influenser från både modern darkwave, postpunk och witch house som integreras i en electro-industriell ljudkostym inspirerad av det sena nittiotalets mörka electroscen. Digitalutgåvan av albumet finns ute nu.

(Provlyssna/köp albumet digitalt nedan)

“Doom” släpps på CD den 23 mars via Artoffact Records.

Share Button

Comments are closed.