Subscribe via: RSS

Armageddon Dildos tillbaka efter sju års tystnad

Posted on 14 March 2018

Armageddon Dildos tillbaka efter sju års tystnad

Armageddon Dildos med Uwe Kankai spetsen har inte presenterat nytt material sedan man släppte “Untergrund” (2011), men efter mycket om och men så är de tyska legendarerna nu tillbaka.

Först ut är elvaspårs-EP:n “Herbstzeitlose” som släpps som CD-maxi i en begränsad utgåva. Utöver en nyinspelning av bandets klassiker “Resist” inkluderas två helt nyinspelade spår samt remixer av bland andra Plastic Noise Experience, den norska duon Kant Kino och The Psychic Force.

“Resist” skrevs från början i samband med gulfkriget i början av nittiotalet medan den nya versionen titulerad “V2.0” istället hämtar inspiration ifrån de rådande konflikterna mellan USA och Nordkorea (lyssna nedan).

Ett nytt fullängdsalbum är under produktion och förväntas landa senare i år.

Armageddon Dildos bildades 1990 och släppte mellan 1991 och 1994 sina första tre och numera klassiska album “That’s Armageddon” (1991), “Homocidal Dolls” (1992) och “Lost” (1994) via den legendariska skivbolagsetiketten Zoth Ommog Records.

“Herbstzeitlose” släpps den 6 april via Alfa Matrix.


 

Share Button

Comments are closed.