Subscribe via: RSS

Synthpopkvartetten Sinestar introducerar “A Million Like Us”

Posted on 30 January 2018

Synthpopkvartetten Sinestar introducerar “A Million Like Us”

Sinestar, som senast var aktuella med bandets andra fullängdare “Evolve” för två år sedan, introducerar nu uppföljaren “A Million Like Us” med en trespårs digital-EP med titelspåret i fokus som finns ute nu. (Lyssna nedan)

Den Brighton-baserade synthpopkvartetten, som består av Iain BrownlieJames SkuseMark Trueman och Matt Mohangee, debuterade på egen hand med “Singularis” (2013). Uppföljaren “Evolve” producerades för övrigt också (delvis) av Mesh– och Tenek-bekantingen Richard Silverthorn.

 

Det nya albumet, som kan förbeställas här redan nu, innehåller tolv nyskrivna spår av bandets akustiskt kryddade synthpop som hämtar sina influenser från såväl klassisk åttiotalssynthpop som modernare tongångar.

“A Million Like Us” släpps den 9 februari via Conzoom Records.

Tracklist

01. A Million Like Us
02. Recognise Me
03. Lie On Lie
04. A Moment Of Silence
05. A Second In Your Arms
06. Smilling On The Inside
07. Testify
08. Train Of Broken Dreams
09. Sea Of Dreams
10. Erotic Hypnotica
11. The Reason
12. The Preacher

Share Button

Comments are closed.