Subscribe via: RSS

Mörker på begäran från Dance Or Die-medlemmar

Posted on 25 January 2018

Mörker på begäran från Dance Or Die-medlemmar

Forna Dance Or Die-medlemmarna Gary WagnerHeiko “Falgalas” Duus och Chris Laka Christian Lorentz, som i modern tid även är känd från AgonoizeThe Sexorcist och som den nyrekryterade sångaren i Funker Vogt, presenterar nu sitt nya gemensamma projekt Darkness On Demand.

“City of the Dreamers” (se videon nedan) agerar ledmotivet från den första sexspårs-EP:n som utöver titelspåret i två versioner även inkluderar ytterligare fem exklusiva spår. Låten är hämtad från den kommande fullängdaren “Post Age Technology” som kan förbeställas här redan nu. Låten skildrar en nutida utopi med en vision om en bättre framtid för konst och kreativitet som leder till ett nytt hopp och öppnar för ett bättre liv. Ett liv som tar avstånd från hat, krig och korruption.

Med lång erfarenhet bakom sig presenterar den nykomponerade trion Darkness On Demand en melodiös och dansant mix av klassisk EBM. Den andra teasern “Back to Psychoburbia” (se videon nedan) hintar nog en hel del om vad detta kommer handla om. Alla fans av Dance Or Die bör med andra ord definitivt inte missa detta!

“City of the Dreamers” släpps den 2 februari via Repo Records.

Tracklist

01. City of the Dreamers (DoD remix)
02. Body Bleed (Kunstwerk remix)
03. Fracking all the Rules
04. The Fire is Not Out
05. We Take Revenge
06. Wir stürmen heut das Parlament
07. City of the Dreamers (Album version)

“Post Age Technology” släpps den 23 februari via Repo Records.

Tracklist

01. I don’t need Anybody
02. City of the Dreamers
03. Back to Psychoburbia
04. Darkness on Demand
05. Take it from the Rich
06. Post Stone Age Technology
07. Body Bleed
08. Dark Dreams
09. Chain Reaction
10. Believe in Yourself
11. Forever
12. I don’t Believe


Share Button

Comments are closed.