Subscribe via: RSS

“Deluge” blir uppföljaren från finska Cardinal Noire

Posted on 18 January 2018

“Deluge” blir uppföljaren från finska Cardinal Noire

Duon Kalle Lindberg (Protectorate) och Lasse Ålander (W424) från Villmanstrand i Finland är på inga sätt några duvungar inom den mörka musikscenen då de sedan 90-talet har varit inblandade i en lång rad olika projekt.

Efter att ha lämnat ett av sina industrimetallprojekt bakom sig så medverkade Lasse Ålander som livemedlem till sångaren Kalle Lindbergs projekt Protectorate redan 1992. Samarbetet ledde till att de båda medlemmarna började producera musik tillsammans, men det dröjde sedmera ända till 2015 innan Cardinal Noire släppte sitt självtitulerade debutalbum “Cardinal Noire”.

 

Efter att Kalle med stor hjälp av sin bundsförvant även gjorde självtutulerad debut med sitt ursprungliga projekt “Protectorate” under 2016, så är nu Cardinal Noire tillbaka för att presentera den kommande uppföljaren “Deluge” som innehåller nio nya Vancover-inspirerade spår mixade av Kalle Lindberg i hans Machinerie28 studio 2017.

Lyssna på de första smakproven “Useful Idiot” och titelspåret “Deluge” (nedan).

“Deluge” släpps den 15 februari via Audiotrauma.

Tracklist

01. Narchon Kfrcphl
02. Controlled addiction
03. Useful Idiot
04. Deluge
05. Community Collapse
06. No Reformation
07. Relance
08. Plague Eviction
09. Bury My Heart in a Landfill


Share Button

Comments are closed.