Subscribe via: RSS

Kända gästspel på debutalbum från Elevn

Posted on 29 May 2017

Kända gästspel på debutalbum från Elevn

Den franska synthwave/metal-hybriden Elevn, som introducerade sig via Scythe Saga Records-samlingen “Hear the Living Dead” med “Burn Alexandria, Burn” förra året, laddar nu för fullt inför släppet av debutalbumet “Digital Empire”.

Elevn bildades hösten 2016 och består av de två skräck-, sci-fi- och 80-tals fantasterna Mathieu Roszak och Jérôme Hantise. Den första singeln “Escape the Matter” med tillhörande musikvideo släpptes i höstas och nu följer duon upp med “Digital Asylum”, vars musikvideo är regisserad av The Videodrome-bekantingen Yann Morel som även har arbetat som creature designer i samband med TV-serieproduktioner som “American Horror Story”, “Dr Who” och långfilmen “X-Men: Apocalypse”. (Spana in musikvideorna nedan).

På det elva spår långa debutalbumet gästspelar även Me and My Shadow, rapparen Statik G., Dead Astronauts-sångaren Jared Kyle och fransosen 2grumpElevn har tidigare även släppt remixer av John Carpenter-soundtracket “The Fog” och “Critters”-soundtracket “Critter Shitter” (lyssna nedan).

“Digital Empire” släpps den 12 juni via Digital Heavy Records.

Tracklist

01. Seven Trumpets
02. Digital Empire (feat. Me and My Shadow)
03. Golem 13
04. Death Commando
05. Rise of the Leviathan (feat. Statik G.)
06. Only Flesh
07. Midnightmare (feat. Jared Kyle of Dead Astronauts)
08. From Beyond
09. Digital Asylum
10. Mayday (feat. 2grump)
11. Gates of HellShare Button

Comments are closed.