Subscribe via: RSS

Funker Vogt återvänder med Chris L från Agonoize

Posted on 22 May 2017

Funker Vogt återvänder med Chris L från Agonoize

Funker Vogt, som senast var albumaktuella med “Companion in Crime” (2013), återvänder nu i ny tappning med det nya albumet “Code of Conduct”.

Till det nya materialet så har den tyska akten, som numera består av Gerrit Thomas och René Dornbusch efter den tidigare sångaren Jens Kästels avhopp, nu tagit hjälp av Agonoize– och The Sexorcist-frontmannen och sångaren Chris L. Sedan debuten med “Thanks for Nothing”, som släpptes via den legendariska etiketten Zoth Ommog redan 1996, så har Funker Vogt släppt dussinet fullängdare. Originalmedlemmen och grundaren Gerrit Thomas har under tiden dessutom varit inblandad i sidoprojekt som Gecko Sector och Fictional.

På det nya albumet attackerar Funker Vogt ännu en gång de allra mörkaste dansgolven med sin melodiösa, svängiga och tempostarka EBM och albumet innehåller tolv nya spår där CD-utgåvan dessutom har belönats med fyra exklusiva bonusspår ***, som utöver två exklusiva originallåtar även inkluderar två remixer av singelspåret “Der Letzte Tanz” som finns ute nu (se videon nedan).

“Code of Conduct” släpps den 2 juni via RepoRecords.

 

Tracklist

01. Phönix
02. Kampfbereit
03. Für immer
04. Tanzbefehl
05. Wahre Helden
06. Gladiator
07. Der letzte Tanz
08. Armed and Dangerous
09. Deutsch bleibt Deutsch
10. Brexshit
11. Superstar
12. Kämpfer
13. Theater of War ***
14. Army of the Doomed ***
15. Der letzte Tanz (Rise of an Empire Mix) ***
16. Der letzte Tanz (Intent:Outtake Remix) ***

Share Button

Comments are closed.