Subscribe via: RSS

Defeat återvänder med “Rise” lagom till påsk

Posted on 02 April 2017

Defeat återvänder med “Rise” lagom till påsk

Brittiska Defeat följer nu upp remixalbumet “Re:Lapse” (2014) och det senaste minialbumet “You Know What You Are” (2015) med den åtta spår långa “Rise”.

Den Hertfordshire-baserade duon består av sångaren Anthony Matthews och Gary Walker och albumet, som blir Defeats sjunde släpp sedan debuten med EP:n “Outbursts!” (2012), är producerat och mastrat av bandet själva.

Defeat hämtar influenser från såväl inhemska akter som Gary NumanNitzer Ebb och Depeche Mode liksom nordamerikanska och kanadensiska diton som Skinny Puppy och Front Line Assembly och uppskattas garanterat av de som gillar industrial och EBM med en typisk brittisk touch i stil med Portion Control eller kanske The Cassandra Complex äldre material.

“Rise” släpps den 14 april, lyssna på det första smakprovet “The Phoenix” och förbeställ albumet (nedan).

Share Button

Comments are closed.