Subscribe via: RSS

3TEETH presenterar “Shutdown.exe”

Posted on 14 April 2017

3TEETH presenterar “Shutdown.exe”

Amerikanska 3TEETH är nu redo att presentera uppföljaren “Shutdown.exe”.

3TEETH, som består av Alexis Mincolla, Xavier Swafford, Andrew Means och Chase Brawner bildades 2013, gjorde självtitulerad albumdebut 2014 och har redan hunnit med att turnera med ett antal av scenens allra största namn – senast gjorde de landsmännen Tool sällskap på den USA-turné som genomfördes förra året.

“Shutdown.exe” presenterar 13 nya spår från den Los Angeles-baserade, grovhuggna och hårdslående industriakvartetten och är mixat av ingen mindre än Sean Beavan som tidigare har arbetat med akter som Nine Inch NailsBatteryMarilyn Manson och A Perfect Circle som förklarar att “3TEETH nu är mer än summan av sina influenser. De är ljudet av oundviklighet, en storm av vrede och förnuft, människa och maskin, metall och ben”.

Utöver den ordinarie CD-utgåvan så levereras “Shutdown.exe” även i en begränsad vinylutgåva som inkluderar en utvikbar poster. Kolla in de två första smakproven “Atrophy” och “Slavegod” (nedan).

“Shutdown.exe” släpps den 19 maj via OMF och Artoffact Records.

Tracklist

01. Divine Weapon
02. Pit of Fire
03. Atrophy
04. Oblivion Coil
05. Shutdown
06. Degrade
07. Tower of Disease
08. Tabula Umbra
09. Voiceless
10. Slavegod
11. Insubstantia
12. B.O.A
13. Away from Me


Share Button

Comments are closed.