Subscribe via: RSS

Julian Brandt på djupet med Johan Vävare

Posted on 06 January 2017

Julian Brandt på djupet med Johan Vävare

Låtskrivaren och sångaren Julian Brandt, som utöver eget material även är bekant från bland annat Bobby och Julian & Marina är nu tillbaka med det fjärde smakprovet från den kommande EP:n “News” där han samarbetar med några av landets mest inflytelserika artister inom elektronisk popmusik.

Efter de inledande tre samarbetena med Tom Wolgers på “News Travel Fast in Stockholm”Adolphson-Falk-bekante Greg FitzPatrick på “Stupid Heart” och Ralph Lundsten på “Andromeda” så har turen nu kommit till Mockba Music-medlemmen Johan Vävare på den nya låten “Deeper”.

 

Julian Brandt berättar mer

“Första gången jag kom i kontakt med Johan Vävare var när Heinz Liljedahl producerade en låt med mitt gamla synthpopband Bobby. Johan byggde upp en rymdstation i studion med sladdar kors och tvärs, jag blev väldigt impad. Jag minns också att Olle Ljungström hängde där när vi spelade in. Den nya låten ”Deeper”, bygger på en låtidé av Johan. Jag producerade den utifrån Johans alla snygga ljudspår, jag la sång, programmerade trummor och skrev en melodistämma i verserna. Det är Johans text med min titel. Vi är båda nöjda med resultatet!”

“Deeper” finns ute nu (lyssna nedan).

Share Button

Comments are closed.