Subscribe via: RSS

“Dawn of Days” blir fjärde från Siva Six

Posted on 24 October 2016

“Dawn of Days” blir fjärde från Siva Six

Grekiska Siva Six är nu redo att presentera detaljerna kring bandets fjärde fullängdare “Dawn of Days”.

Den grekiska dark electro-akten, som frontas av Iambia-bekantingen Dimitris Dovas, debuterade med “Rise New Flesh” (2005) och var senast albumaktuella med “The Twin Moons” som släpptes för fem år sedan (2011).

“Dawn of Days” flyttar på gränserna inom mörk elektro med influenser från såväl folkmusik som metal och det nya albumet skildrar en värld av kaos där döden ser ut att segra marscherandes på jorden under en blodig röd himmel till de ekande rytmerna av krig.  (Lyssna på smakprov nedan).

Albumet innehåller tolv nya spår med gästspel av såväl Junksista som G. Diamantopoulos som tar lyssnaren med på en mörk resa fram till den ultimata kampen mellan gott och ont som bara kan räddas av spirituell kraft.

“Dawn of Days” släpps den 2 december via Alfa Matrix.

Tracklist

siva_six

01. To the Light
02. Daylord
03. Αποκαλυψις
04. The Dead walk the Earth
05. Twenty Eight (feat. Boog from Junksista & G.Diamantopoulos)
06. Transcendence
07. High on Low
08. The false Prophet
09. Superstition (2K16 Edit)
10. Forever
11. Until Death reunites Us (feat. G.Diamantopoulos)
12. The Messenger (feat. G.Diamantopoulos)

 

Share Button

Comments are closed.