Subscribe via: RSS

VÄRLDSPREMIÄR: Julian Brandt feat. Greg FitzPatrick – “Stupid Heart”

Posted on 01 September 2016

VÄRLDSPREMIÄR: Julian Brandt feat. Greg FitzPatrick – “Stupid Heart”

Låtskrivaren och sångaren Julian Brandt, som utöver eget material även är bekant från bland annat Bobby och Julian & Marina är nu tillbaka med ytterligare ett smakprov från den kommande EP:n där han samarbetar med några av landets mest inflytelserika artister inom elektronisk popmusik.

På den första singeln “News Travel Fast in Stockholm” samarbetade han med Tom Wolgers (från bland annat Lustans Lekejer) och på den nya singeln “Stupid Heart” (se videon nedan) samarbetar han i sin tur med ingen mindre än Greg FitzPatrick som inom synthkretsar är mest känd för sitt arbete med Adolphson-Falk.

Klicka här för att lyssna på singeln på Spotify!

Share Button

Comments are closed.