Subscribe via: RSS

Rational Youth återvänder med nytt på 10″ vinyl

Posted on 04 June 2016

Rational Youth återvänder med nytt på 10″ vinyl

Kanadensiska Rational Youth, som bildades redan 1980 av den forne Men Without Hats-gitarristen Tracy Howe och Bill Vorn och som senare även fick sällskap av keyboardisten Kevin Komoda innan delar av bandet splittrades 1986, återvänder nu som en duo bestående av Tracy Howe och hans fru Gaenor och presenterar det första nya materialet sedan bandet släppte “To the Godess Electricity” (1999).

Den kommande EP:n “Future Past Tense” levereras både digitalt och i en till 200 exemplar begränsad genomskinlig vinylutgåva och innehåller sex nya spår inklusive en cover av Psyche-klassikern “Unveiling the Secret”.

(Lyssna på smakprov nedan)

“Future Past Tense” släpps den 24 juni via Artoffact Records.

Tracklist

rational_youth_future_past_tense

A1. This Side Of The Border
A2. Western Man
A3. In The Future
B1. Here It Comes Again
B2. Prison Of Flesh
B3. Unveiling The Secret (The Word Made Flesh)

 

Share Button

Comments are closed.