Subscribe via: RSS

Lita på Invoke the Insult

Posted on 25 April 2016

Lita på Invoke the Insult

EBM-duon Invoke the Insult, som på egen hand debuterade med “Let the Greedy Stand Trail” 2012, är nu redo att göra officiell albumdebut med “You Can Trust” efter att man plockats upp av EK Product, den italienska etiketten som sedan tidigare huserar flera andra svenska akter i genren som exempelvis T.W.A.T. och Batch ID.

Den något anonyma duon från Göteborg, som består av Jonas och Klas, har sedan tidigare varit aktiva under en rad olika projektnamn, senast Organic Music (2006) och Organic Circuit (2009) där man noteras för ett sexspårs minialbum och en EP.

 

Albumet innehåller 13 spår, lyssna på det första smakprovet “My Drug (Mental Metal)” nedan.

“You Can Trust” släpps den 20 maj via EKProduct.

Tracklist

Invoke_The_Insult_You_Can_Trust

01. Introvert
02. Drowning
03. Unever Terms
04. Hatelunch
05. Deadrage
06. Smothely Insain
07. With Me
08. Help Me Up
09. Move Along
10. My Drug (Mental Metal)
11. Failing System
12. Extrovert
13. Falling Free (Bonus)

Share Button

Comments are closed.