Subscribe via: RSS

Åtta spår på vinyl från Person:A

Posted on 19 February 2016

Åtta spår på vinyl från Person:A

Stockholmsbaserade Niklas Kärreskog, som sedan tidigare har återfunnits i Joy SereneFox Hunting och agerat livekeyboardist åt Emmon, gör sig nu redo för albumdebut med sitt minimal wave-projekt Person:A.

Åtta spår långa “Matters”, som för övrigt även är mixad av Jimmy “Mister Monell” Monell (från Alter Ego och The April Tears), släpps både digitalt och på vinyl via spanska Cold Beats Records senare under våren.

Person:A har sedan 2005 släppt en handfull digitala EP:s samt minialbumet “Reflections” (2011). Det senaste smakprovet, tvåspårssingeln “Escaping the Noise”, släpptes vintern 2014 (lyssna på denna samt ett smakprov från “Matters” nedan).

Share Button

Comments are closed.