Subscribe via: RSS

Modigt från Unitary på ny EP

Posted on 01 September 2015

Modigt från Unitary på ny EP

Svenska Unitary, med sångaren och frontmannen Johan Hansson, är nu tillbaka med den nya EP:n “Unafraid”.

Den stockholmsbaserade futurepopakten, som även har släppt en EP under namnet Cyanide och tidigare har gästspelat med de tyska giganterna i Frozen Plasma, gjorde åtta år efter debutalbumet “Second to None” (2003) comeback med “Safe From Harm” (2011). Bandet var senast albumaktuella med “Misanthropy” (2012) och förra året samarbetade man även med svenska Neurobash“Unafraid” är den andra EP:n med smakprov på det nya materialet som introducerades med “Torching Utopia” i slutet av förra året.

Se videon och lyssna på smakprov nedan!

Utöver remixer på titelspåretsignerade signerade bland andra AutodafehAssemblage 23 och Sydamerikanska Acretongue så inkluderas även b-sidan “Subversion” på den 7 spår långa EP:n som släpps av bandet själva.

“Unafraid” släpps den 11 september.

Tracklist

unitary_unafraid

01. Unafraid
02. Subversion 12″
03. Unafraid (Vox Binarie)
04. Unafraid (Autodafeh Remix)
05. Unafraid (Assemblage 23 Remix)
06. Unafraid (Dekad Remix)
07. Unafraid (Acretongue Remix)Share Button

Comments are closed.