Subscribe via: RSS

Sonic Mayhem debuterar efter 20 år som artist

Posted on 13 July 2015

Sonic Mayhem debuterar efter 20 år som artist

Den tyske musikern Sascha Dikicyan är den drivande kraften bakom det elektroniska musikprojektet Sonic Mayhem – som mest är känt för spelsoundtrack som Quake II, Quake III Arena, Borderlands och Mass Effect – och släpper den 17e juli det hett efterlängtade debutalbumet (!) “Doomsday”. Sonic Mayhem startade i mitten av 90-talet och blev ett namn att räkna med efter att ha släppt ett hyllningsalbum till soundtracket till spelet Quake.

Det albumet blev så pass uppskattat av utvecklarna ID Software att Sonic Mayhem blev ansvarig för att producera musiken till uppföljaren Quake II. Närmare 20 år senare har akten en nästan osannolik framgångsrik historia bakom sig som musikproducent, remixer och ljudtekniker.

Nu är det alltså äntligen dags för Sonic Mayhem att debutera med ett fristående album och en exklusiv förhandstitt har publicerats på siten bloodydisgusting.com som du kan se via nedan länk. “Doomsday” består av sex spår elektroniskt kaos men det är i nuläget oklart i vilket format albumet kommer släppas på.

http://bloody-disgusting.com/news/3352262/sonic-mayhem-doomsday-album-teaser-exclusive/

Det finns även en äldre teaser för albumet som du kan sätta på repeat fram till fredagens release.
 

 

Share Button

Comments are closed.