Subscribe via: RSS

Spark! gör sig redo för att presentera ny sångare

Posted on 15 June 2015

Spark! gör sig redo för att presentera ny sångare

De svenska publikfavoriterna Spark!, med Mattias Ziessow bakom spakarna (och trummorna!), vars senaste album “Spektrum” innehöll gästspel från en lång rad sångare från genren, gör sig nu redo att inom kort kunna presenter bandets nya sångare.

Bandets tidigare sångare Stefan Brorsson lämnade bandet i februari förra året efter att ha medverkat på tre studioalbum och en handfull EP:s och singelsläpp.

Den nya sångaren kommer att presenteras i samband med bandets spelning på den populära festivalen Familientreffen i tyska Sandersleben den 2-4 juli där bandet agerar co-headline på fredagen. Spark! har tidigare medverkat på festivalen två gånger, 2010 och 2012.

 

Share Button

Comments are closed.