Subscribe via: RSS

Progress Productions välkomnar Hearts of Black Science

Posted on 29 June 2015

Progress Productions välkomnar Hearts of Black Science

Svenska Progress Productions, som bara halvvägs in på 2015 redan har hunnit med att leverera skivsläpp med bland andra Spark!Agent Side GrinderJohan BaeckströmVanligt FolkKite och Saft, presenterar nu sitt senaste tillskott Hearts of Black Science.

Den Göteborgsbaserade duon, vars musik skulle kunna beskrivas som drömsk synth rock med inslag av new wave,  består av Daniel Änghede och Tomas Almgren.

Bandet bildades 2005, albumdebuterade med “The Ghost You Left Behind” 2007 och var senast aktuella med “The Star in the Lake” som släpptes 2009.

En tredje fullängdare är planerad för släpp under september och de första smakproven i form av singeln “Protector”, som utöver titelspåret även innehåller det kommande albumspåret “Wolves At the Border”, finns ute nu med tillhörande musikvideos (se nedan).

Share Button

Comments are closed.