Subscribe via: RSS

Panikattack när Zombie Girl gör comeback

Posted on 17 June 2015

Panikattack när Zombie Girl gör comeback

Kanadensiska Zombie Girl med sångerskan Renee Cooper har inte varit aktuellt med nytt material sedan (den numera avhoppade) andremedlemmen Sebastian Komor på egen hand följde upp projektets debutalbum “Blood, Brains & Rock n’ Roll” (2007) med “The Halloween EP” under hösten 2009.

Men efter nästan sex år av tystnad så återvänder nu den Vancouver-baserade Renee Cooper som Zombie Girl.

Den första singeln heter “Panic Attack” och låten levereras på en 6-spårs digital-EP som utöver remixer på titelspåret signerade bland andra nykomlingarna Avarice in Audio även inkluderar två remixversioner av b-sidan “Dead Inside” av de finska albumdebutanterna i Cardinal Noire.

Spåret är det första smakprovet från Zombie Girls kommande album “Killer Queen” som släpps i september. (Lyssna på smakprov nedan).

“Panic Attack” släpps den 19 juni via Alfa Matrix.

Share Button

Comments are closed.