Subscribe via: RSS

Ny singel från 047 ute nu

Posted on 17 June 2015

Ny singel från 047 ute nu

Svenska 047 som senast var albumaktuella med “Elva” (2011) där bandets traditionella bitpop tog en mer electropopinriktad inriktning via tre gästspel av Tomas HalberstadLisa Pedersen och Gustav Spetz, presenterar idag den nya singeln “Follow Me Home”.

Sånginsatsen på den nya singeln, som släpps digitalt via Killing Music, kommer från dem nyrekryterade sångerskan Daniella Kruth (lyssna nedan).

Göteborgsbaserade 047, som består av Sebastian Rutgersson och Peter Engström, albumdebuterade på egen hand med “Wheel Du Fira Jul Med Mej?” 2001. Duon ingår även i electropoptrion Hjärta (med sångaren Tomas Halberstad) som har gjort en handfull singelsläpp sedan 2012.

047 är utöver “Follow Me Home” även aktuella med singeln “Förlåta eller svika” som man har skrivit, och presenterar, tillsammans med Den Svenska Björnstammen.

Share Button

Comments are closed.