Subscribe via: RSS

Cold Therapy följer upp med “Masquerade Infinite”

Posted on 08 April 2015

Cold Therapy följer upp med “Masquerade Infinite”

Den polska dark electro-duon Cold Therapy, som albumdebuterade med “Embrace the Silence” (2013), är nu redo att presentera uppföljaren “Masquerade Infinite”, efter att man släppte EP:n “Carnival of Lies” förra året.

Utöver de elva nya skräckinjagande spåren, som framförs både på engelska och tyska – och även inkluderar ett gästspel av Aceverus – så inkluderas också fyra bonusremixer ** av bland andra Readjust och Advent Resilience. (Lyssna på smakprov nedan).

Cold Therapy bildades 2012 i polska Jelenia Góra. Hjärnan bakom projektet är Jacek Wolański som även är känd från neoclassic/neofolk-projektet Autumn Nocturne och även har släppt två album med sitt aggrotech/harsh EBM-projekt Traumatize. Vid sin sida i Cold Therapy har han sångaren och textförfattaren Jan Ricker samt sångerskan Jen Draven.

Bandet har de sista åren figurerat flitigt som remixmakare åt bland annat WumpscutReadjustControlled Collapse och Die Braut och släppte förra året även remixsamlingen “Remix Works” som innehåller just remixer av en lång rad andra akters material.

“Masquerade Infinite” släpps den 4 maj via Advoxya Records.

Tracklist

01. Masquerade Infinite
02. Carnival of Lies
03. In Excelsis
04. Wer bist du?
05. Creature of Masquerade
06. The Puppeteer
07. Illusion
08. Mask of Deceit
09. Suicide Solution
10. So leicht…
11. World of Crows (Acervus vs Cold Therapy)
12. Wer bist du? (Advent Resilience Remix) **
13. The Puppeteer (No strings attached Mix by reADJUST) **
14. In Excelsis (Asseptic Room Remix) **
15. Wer bist du? (Orbicide Remix) **

 

Share Button

Comments are closed.