Subscribe via: RSS

Encephalon presenterar uppföljaren

Posted on 20 March 2015

Encephalon presenterar uppföljaren

Kanadensiska Encephalon, som via sin nyskapande mix av klassisk kanadensisk electro-industrial och futurepop gjorde stor succé när man debuterade med “The Transhuman Condition” för nart fyra år sedan (2011) är nu redo att presentera uppföljaren “Psychogenesis”.

Den Ottawa-baserade trion, som består av Matt Gifford och Sam Mainer samt livekeyboardisten Alis Keller (som även ansvarar för bandets visuella presentationer i livesammanhang), beskriver själva albumet som debutalbumets mörkare motsats.

“Psychogenesis” levereras utöver den ordinarie 17 spår långa standardutgåvan även i den till 250 exemplar begränsad boxutgåvan “Limited Infinity Edition”. Utöver diverse samlarobjekt inkluderar denna även en 7 spårs bonusdisc med alternativa versioner, bonusspår och remixer signerade bland andra Morlocks och Volt 9000.

“Psychogenesis” släpps den 24 april via Dependent Records.

Tracklist

encephalon_psychogenesis

01. Psychogenesis Zero
02. Desertropolis
03. Illuminate
04. Outbreaker
05. Starscorch
06. Genomica
07. Only Biological
08. The Ultimate Breed
09. Malkuth
10. Ecophagy (Nephilim pt 1)
11. The Descent (Nephilim pt 2)
12. Atom & Eve

 

Bonus disc **

01. Illuminate (Lost in Simulation)
02. Outbreaker (Altered States)
03. Desertropolis (Morlock Mix)
04. Illuminate (Into the Dark by Volt 9000)
05. Outbreaker (Onwards Oblivion)
06. Desertropolis (Sunburnt by Wychdoktor)
07. Psychogenesis Infinity

 

Share Button

Comments are closed.