Subscribe via: RSS

Celldöd på vinyl!

Posted on 03 January 2015

Celldöd på vinyl!

Stockholmsbaserade Celldöd – med Anders Karlsson – som för de allra flesta kanske är mest känd från The Pain Machinery tillsammans med sångaren Jonas Hedberg, men som även har stått på scenen med bland annat Severe Illusion nyligen, släpper nu sexspårs EP:n “Pulsdisco” via Kanadensiska Suction Records.

Anders Karlsson har redan släppt tre begränsade kassetter på egen hand med det dansanta sidoprojektet som innehåller influenser av såväl acid house, new beat och EBM. EP:n innehåller ett urval av spår hämtade från de två första kassetterna “Pulsdisco #1” och “Pulsdisco #2”.

Under det förra året började han spela live och gjorde bland annat ett bejublat framträdande på Nalen Stacken i Stockholm när han tillsammans med live-trummisen Jan Spanedal (från Marsupium Massacre) öppnade för Fixmer/McCarthy tidigare i vintras.

(Lyssna på smakprov från EP:n nedan)

“Pulsdisco” släpps den 3 februari via Suction Records.

Tracklist

celldöd_pulsdisco

A1: Betong
A2: Pulsdisco 1
A3: Deffad
B1: Pulsdisco 2
B2: Stålull
B3: Som Rakblad


Share Button

Comments are closed.