Subscribe via: RSS

L’Âme Immortelle återvänder med “Drahtseilakt”

Posted on 09 September 2014

L’Âme Immortelle återvänder med “Drahtseilakt”

L’Âme Immortelle, med Nachtmahr-bekantingen Thomas Rainer och sångerskan Sonja Kraushofer, var senast albumaktuella med “Momente” som släpptes 2012.

Nu är den Österrikiska electro/darkwave-duon redo att presentera “Drahtseilakt”, som utöver den ordinarie utgåvan även släpps i en till 2000 exemplar begränsad samlarbox i 25 x 17 centimeters “bokformat”. Denna innehåller utöver den ordinarie CD’n även en 36-sidig fotobok, t-shirt samt en bonus-CD med ytterligare 3 spår.

L’Âme Immortelle bildades av Thomas Rainer och keyboardisten Hannes Medwenitsch i Wien 1996 och den nya fullängdaren blir bandets trettonde i ordningen sedan debuten med “Lieder Die Wie Wunden Bluten” från 1997.

“Drahtseilakt” släpps den 28 november via Trisol.

Tracklist

l'ame_imortelle_Drahtseilakt

TBA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Share Button

Comments are closed.