Subscribe via: RSS

Blå albumtema för Iamamiwhoami

Posted on 10 July 2014

Blå albumtema för Iamamiwhoami

Iamamiwhoami, som tidigare i år har presenterade de tre första smakproven “Fountain”“Hunting for Pearls” och “Vista” med tillhörande musikvideos, är nu redo att presentera det kommande albumet “Blue”. (Se trailern nedan).

Iamamiwhoami är ett musik- och filmprojekt baserat på nätet skapat av den stockholmsbaserade Jonna Lee. Projektet har släppt följetongsbaserade singlar och musikfilmer i serier sedan 2009. Sedan tidigare har man presenterat de två audiovisuella albumen “Bounty” (2012) och “Kin” (2013) i samarbete med producenten Claes Björklund.

Det audiovisuella materialet regisseras sedan förra året av Wave som består av Jonna Lee, fotografen John Strandh och produktionsdesignern Agustin Moreaux. Serierna till de två tidigare albumen regisserades i sin tur av Robin Kempe-Bergman.

“Blue” släpps i november på den egna etiketten To Whom It May Concern.

Tracklist

iamamiwhoami_blue

01. Blue Blue
02. Fountain
03. Hunting for Pearls
04. Ripple
05. Shadowshow
06. Tap Your Glass
07. The Last Dancer
08. Thin
09. Vista

Share Button

Comments are closed.