Subscribe via: RSS

XP8 presenterar trilogi av EP:s

Posted on 08 May 2014

XP8 presenterar trilogi av EP:s

Efter bandets sjätte fullängdare “Adrenochrome” som levererades tillsammans med två tillhörande remix-EP:s förra året, så är nu XP8 redo att ge oss detaljerna kring den första delen i den kommande EP-trilogin “The Alchemy Series – One of Three”.

Den första delen är titulerad Nigredo”innehåller fyra nyskrivna spår och planeras med halvårs mellanrum att följas upp med ytterligare två delar.

Till skillnad mot det senaste konceptalbumet, som även levererades med tillhörande novell, så återfinns nu den italienska duon med Marco Visconti och Marko Resurreccion, åter på välbekant mark med siktet inställt på de mörka dansgolven mot vilka de ännu en gång planerar en välriktad attack med sin signifikativa mix av mörk electro, trance och modern elektroniska dansmusik.

“One of Three: Nigredo” släpps den 6 juni via 2393 Records.

Tracklist

xp8_one_of_three_nigredo

01. Dolly Was a Raver
02. Engage the Bass
03. Primitive
04. Troll Control

 

Share Button

Comments are closed.