Subscribe via: RSS

Alter Der Ruine presenterar nytt album

Posted on 30 April 2014

Alter Der Ruine presenterar nytt album

Amerikanska Alter Der Ruine, som var albumaktuella med “There’s Always One More Son of a Bitch” under 2012 och som sedan följde upp med digitalalbumet “I Told You Not to Listen Tonight, Didn’t I?” på eget bevåg förra året, presenterar nu den kommande “I Will Remember it All Differently”.

Den Arizonabaserade trion, som numera består av Jacob RouseMichael Jenney och Michael Treveloni, har sedan albumdebuten med “The Ruine Process” (2006) gjort sig kända för att experimentera friskt med en lång olika stilar.

Det nya albumet, som blir bandets sjunde i ordningen, skiljer sig en hel del från Alter Der Ruines tidigare material och pendlar mellan dansant electro till mer stämningsfyllda och atmosfäriska nummer. (Lyssna på smakprov nedan).

I Will Remember it All Differently” släpps den 8 juli via Negative Gain Productions.

Tracklist

alter_der_ruine_i_will_remember_it_all_differently
01. Lights
02. Tiny Wars and Quiet Storms
03. Horizon Slide
04. Stars
05. Gift Horse
06. Will We Tear You Apart
07. Quiet Crimes
08. Tundra
09. Poltergeist
10. Leviathan


Share Button

Comments are closed.