Subscribe via: RSS

And One återuppstår från de döda med trippelalbum

Posted on 04 March 2014

And One återuppstår från de döda med trippelalbum

Efter ett antal officiella uttalanden där frontmannen och sångaren Steve Naghavi har meddelat sina fans att bandet kommer gå i graven efter den sedan länge utannonserade (och redan vid ett par tillfällen uppskjutna) avskedsturnén under 2014 så gör nu tyska And One minst sagt en helomvändning.

Istället för den inplanerade “avskedsturnén” så annonserar man nu ut  “Forever Tour” för 2014 och i samband med detta presenterar man också det nya trippel-albumet (!) “Trilogie I”.

“Magnet”“Propeller” och “Achtung 80” är de enskilda titlarna på de tre kommande fullängdarna som inkluderas i “Trilogie I” och dessa innehåller var och ett olika delar av de stilar och inriktningar som And One har bevandrat genom åren. Från den  melodiösare synthpopen via bandets stilbildande bodypop till klassiska EBM-toner i sann Steve Naghavi-låtskrivaranda.

All information kring de kommande skivsläppen är i skrivande stund inte helt klara (vi lär få tillfälle att återkomma i ämnet), men ett smakprov från vardera album släpptes i dagarna på youtube. (Lyssna nedan)Share Button

Comments are closed.