Subscribe via: RSS

Stefan Brorsson lämnar Spark!

Posted on 09 February 2014

Stefan Brorsson lämnar Spark!

Efter tre studioalbum och ett stort antal framträdanden sedan mitten av 2000-talet så nås vi idag av det tråkiga beskedet att sångaren och textförfattaren  Stefan Brorsson lämnar den svenska EBM-duon Spark! av personliga skäl.

Stefan uttalar sig ytterligare kring avhoppet

“Jag, Stefan Brorsson meddelar härmed att jag  lämnar bandet av personliga skäl. Jag vill tacka alla fans och alla andra som uppskattat vår musik för allt och jag önskar det bästa i fortsättningen för Mattias och skivbolaget Progress Productions. Min ersättare kommer att annonseras ut inom kort. Vi kommer inte göra någon avskedskonsert, konserten på Bodyfest blir min sista med Spark!”

Elektroskull önskar Stefan lycka till med allt i framtiden och vi kommer återkomma i ämnet så fort hans ersättare är klar.

 

Share Button

Comments are closed.