Subscribe via: RSS

Mord på dansgolvet när Too Dead to Die debuterar

Posted on 27 February 2014

Mord på dansgolvet när Too Dead to Die debuterar

Efter att ha introducerat sig i mer kortfattat form på de två Out of Line-samlingarna  “Machineries of Joy vol. 5” (2012) och “Electrostorm vol. 4” (2013) så är det nu dags för Too Dead to Die att presentera debutalbumet “Murder on the Dance Floor”.

Bakom den kryptiska monikern, som även har en remix av Hocico under bältet sedan tidigare, står aliaset Andy Xx. På “Murder on the Dancefloor” presenterar han tolv spår av sin dansanta electro direkt ämnad för dansgolvet som har hämtat influenser från en lång rad olika elektroniska genrer och stilar. (Lyssna på “Nothing Left to Lose” hämtad från “Electrostorm vol. 4” nedan).

“Murder on the Dance Floor” släpps den 21 mars via Out of Line.

Tracklist

01. Another Sin
02. Let the Show Begin
03. Murder on the Dance Floor
04. Under the Gun
05. NLTL
06. Pop Crush
07. The War Will Never End
08. #Loud
09. Overdose
10. Burn 2 Shine
11. Ur Scars R Mine
12. The Only Summer

 

Share Button

Comments are closed.