Subscribe via: RSS

Espermachine följer upp med “Into Bronze”

Posted on 14 February 2014

Espermachine följer upp med “Into Bronze”

Efter att ha släppt en självtitulerad demo under 2007 för att sedan göra sin officiella albumdebut med den Tom Shear (Assemblage 23)-producerade “Dying Life” som släpptes sommaren 2012, så återvänder nu Espermachine nu med uppföljaren “Into Bronze”.

Hjärnan bakom projektet är den Arkansas-baserade amerikanen James Esper och på den nya fullängdaren radar han upp tio nya spår av sin mörka, melodiösa, refrängstarka futurepop influerad av band som  CovenantVNV NationNamNamBulu och Beborn Beton.

(Lyssna på de första smakproven nedan!)

“Into Bronze” släpps den 21 februari.

Tracklist

espermachine_into_bronze

01. Final Hour
02. The Fire
03. Elements
04. Bleeding Hands
05. Quarantine
06. The Burning Ones
07. Real
08. Cuttings
09. Into Bronze
10. Mindgames

Share Button

Comments are closed.