Subscribe via: RSS

Albumdebut för svenska Rave the Reqviem

Posted on 17 February 2014

Albumdebut för svenska Rave the Reqviem

Efter att på egen hand ha presenterat sig via singeln “Vitae – part 1” (2012) och EP:n “Reqviem v1.0” som släpptes förra året så är det nu dags för svenska Rave the Reqviem att göra sin albumdebut efter att japanska DWA (Deathwatch Asia) har visat sitt intresse och signat bandet.

Den Kalmar-baserade experimentella electro/industrial/metal-kvartetten, som består av Filip LönnqvistCarola LönnqvistChristian Thuresson och Erik Cederberg, bildades 2011 och har redat livedebuterat bland annat som support till Pouppée Fabrikk på Sputnik i Jönköping i slutet av november förra året.

Den första fullängdaren innehåller tretton spår (vara några återfinns på bandets tidigare singel- och EP-släpp) och den fysiska CD-utgåvan ** belönas med fyra bonusremixer signerade CombichristNoisuf-XAlien Vampires och Seraphim Systems.

“Rave the Reqviem” släpps den 21 april via DWA (Deathwatch Asia)

Tracklist

rave_the_reqviem_rave_the_reqviem

01. The Ascension
02. System vs. Solitaire
03. Ikaros
04. Is Apollo Still Alive?
05. Aeon
06. The Svlphvry Void
07. Exhale
08. Fvck the Vniverse
09. Thistleblower
10. Schizophrenia in Reverse
11. Sloth Whore
12. Heroin(e)
13. God Came Throvgh a Serpent’s Movth
14. Ikaros (Fly Motherf**ker Fly Remix by COMBICHRIST)**
15. Exhale (NOISUF-X Remix)**
16. Aeon (Tranced by ALIEN VAMPIRES)**
17. Fvck the Vniverse (SERAPHIM SYSTEM Remix)**

 

Share Button

Comments are closed.