Subscribe via: RSS

Advance albumdebuterar med “Deus Ex Machina”

Posted on 06 February 2014

Advance albumdebuterar med “Deus Ex Machina”

Bakom spakarna till Advance finner vi den Glasgow-baserade Tom Perrett som under 2010 började producera sin dansanta och fartfyllda moderna synth- och futurepop, influerad av kända namn i genren som VNV NationAssemblage 23NeutoticfishSITD med flera.

Förra året innebar live-debut för Advance, då man på hemmaplan fick äran att vara förband till inga mindre än Assemblage 23 och Analogue Angel när de spelade på Classic Grand i Glasgow. En spelning som sedan har följts upp med dito framträdanden som support åt bland annat Modulate, Surgyn, Icon of Coil och Shiv-R.

Nu är man redo att presentera debutalbumet “Deus Ex Machina” efter att ha plockats upp av Analogue Trash Records – skivbolaget som har startats i anknytning till klubben i Manchester med samma namn. Lyssna på de två smakproven “Weapon of Choice” och “Break the Silence” nedan.

“Deus Ex Machina” släpps den 21 februari via Analogue Trash Records.

Tracklist

advance_deus_ex_machina

 01. Weapon of Choice
02. Fractured Existence
03. The Road
04. Enter the Wastelands
05. Dead Technology
06. New Objective
07. Divine Machines
08. Break the Silence
09. When We Return


Share Button

Comments are closed.