Subscribe via: RSS

Combichrist älskar er alla

Posted on 30 December 2013

Combichrist älskar er alla

Ni får ursäkta rubriken – vi kunde helt enkelt inte hålla oss borta från en gnutta ironi! Hursomhelst så är Combichrist nu redo att presentera det kommande albumet “We Love You” och som alla säkert redan har listat ut på förhand så är det givetvis ingen kärlekshistoria det handlar om den här gången heller.

Efter att ha gjort något av en musikalisk utflykt på det gitarrtyngda spel-soundtracket “No Redemption” tidigare i år så är nu den hårdslående kvintettet, som frontas av den forne Icon of Coil-sångaren och frontmannen Andy LaPlegua, tillbaka med nytt material.

Den första singeln “From My Cold Dead Hands” finns ute nu (se videon nedan) och även om albumtiteln säkert kan lura någon förvirrad stackare därute så är det givetvis ingen samling med kärleksballader det handlar om den här gången heller. På de tretton nyskrivna spåren så tar Combichrist upp stafettpinnen ungefär där man avslutade det senaste ordinarie albumet “Making Monsters” (2010).

Pressrelesasen lyder

“With their trademark body-pummeling beats and vitriolic vocals intact, Combichrist’s latest full-length album digs deeper into the abyss and delivers 13 tracks of relentless aggression and manic electronica. From the stuttering thump of “Every Day Is War” to the choking-on-glass/buzz-saw aggression of “Satan’s Propaganda” to the breakneck punk metal of “Love Is A Razorblade”, We Love You leaves you gasping for breath.”

Fansen kan med andra ord vara helt lugna.

“We Love You” släpps den 21 mars via Out of Line.

Tracklist

combichrist_we_love_you

01. We Were Made to Love You
02. Every Day Is War
03. Can’t Control
04. Satan’s Propaganda
05. Maggots at the Party
06. Denial
07. The Evil in Me
08. Fuck Unicorns
09. Love Is a Razorblade
10. From My Cold Dead Hands
11. We Rule the World Motherfuckers
12. Retreat Hell Part 1
13. Retreat Hell Part 2

Share Button

Comments are closed.