Subscribe via: RSS

Aesthetic Perfection presenterar “Til Death”

Posted on 05 December 2013

Aesthetic Perfection presenterar “Til Death”

Efter en trio av singelsläpp (med tillhörande musikvideos) under det gångna året så är nu Aesthetic Perfection med låtskrivaren, sångaren och frontmannen Daniel Graves och livetrummisen Tim Van Horn, som i Europa även assisteras av keyboardisten Elliott Berlin, redo att presentera det nya albumet “Til Death”.

Den nya fullängdaren blir bandets fjärde i ordningen sedan debuten med “Close to Human” (2005) och följer upp 2011 års “All Beauty Destroyed”Aesthetic Perfection har nu lämnat tyska Out of Line till förmån för amerikanska Metropolis Records som släpper albumet.

(Se videorna till de tre singelsläppen “Antibody”“Big Bad Wolf” och “The Dark Half” nedan).

Åtta livedatum under våren och försommaren har redan annonserats ut: Trion får support i form av tyska Faderhead och inleder med två spelningar i England (Sheffield och Newcastle) den 15 respektive 17 februari följt av tre tyska datum, där man bland annat gästar E-Tropolis Festival i Oberhausen den 22 februari och gör två spelningar på Alte Spinnerei Glauchau den 28 februari och 1 mars för att sedan gästa Hollywood i Kalifornien den 27 april och Amphi Festivalen i tyska Köln den 26 juli.

“Til Death” släpps den 11 februari via Metropolis Records.

Tracklist

Aesthetic_Perfection_Til_Death

01. Happily Ever After
02. Antibody
03. Lights Out (Ready to Go)
04. Death Rattle
05. Big Bad Wolf
06. Showtime
07. Oh, Gloria!
08. The Dark Half
09. The New Black
10. LovesickShare Button

Comments are closed.