Subscribe via: RSS

Tourdeforce i slutfasen av “Jedem Das Seine”

Posted on 20 November 2013

Tourdeforce i slutfasen av “Jedem Das Seine”

Efter förra årets “Omnes Feriunt, Ultima Necat” så är den italienska synthpopduon Tourdeforce nu i slutfasen av färdigställandet av det det kommande albumet “Jedem Das Seine” och i samma veva har man skrivit på för det hårdsatsande italienska skivbolaget EK Products svensk-italienska dotterlabel Space Race Records.

Huvudmedlemmarna i Tourdeforce, som tidigare har fått gästspel av en lång rad andra musiker, är den Bergamo-baserade duon med låtskrivaren och producenten Christian Ryder tillsammans med sångaren Eric Raven i spetsen.

“Jedem Das Seine” blir bandets femte fullängdare sedan man på egen hand debuterade med den självtitulerade EP:n “TourdeForce” under 2004. Lyssna på smakprov från det kommande albumet nedan.

“Jedem Das Seine” släpps i början av nästa år.

Share Button

Comments are closed.