Subscribe via: RSS

Ytterligare sidoprojekt från Tom Shear (Assemblage 23)

Posted on 11 October 2013

Ytterligare sidoprojekt från Tom Shear (Assemblage 23)

Med åtta fullängdare i bagaget med huvudprojektet Assemblage 23, som debuterade med “Contempt” redan 1999 och senast var albumaktuellt med “Bruise” som släpptes förra sommaren, så är Tom Shear nu redo att presentera ytterligare ett sidoprojekt utöver det instrumentala Nerve Filter, som släppte “Linear” under 2006.

Under det nya projektnamnet “Surveillance” presenterar den Seattle-baserade frontmannen nu “Oceana” som består av tio spår med en lite tuffare approach som han själv inte anser passar riktigt in under hans huvudmoniker.

“Oceana” har ännu inte hittat ett hem hos något skivbolag men är planerat för släpp under november. Lyssna på det första smakprovet “Rise” nedan.

Tracklist

surveillance_oceana

  1.  I Was There
  2. Corridor
  3. Rise
  4. Husk
  5. Homeland Security
  6. Voyeur
  7. Eye to Eye
  8. Thoughtcrime
  9. Belief
  10. Panic

Share Button

Comments are closed.