Subscribe via: RSS

Ministrys Al Jourgensen blir seriefigur

Posted on 11 October 2013

Ministrys Al Jourgensen blir seriefigur

Den brittiske tecknaren Sam Shearon (alias Mister-Sam) har skapat en tecknad serie baserad på Ministry-frontmannen Al Jourgensen med hans alter ego – superhjälten Alien F. Jourgenssen – i huvudrollen.

“Ministry: The Devil’s Chord – The Chronicles Of Alien F. Jourgensen” släpps i tretton delar, där varje del baseras på ett specifikt Ministry-album.

Al Jourgensens karaktär är en ung musiker som upptäcks av ett skivbolag som önskar forma, förändra och kontrollera honom. Men eftersom Alien har all sin fokus på att göra vad han verkligen brinner för – att arbeta med musik – så upptäcker han sin sanna talang och blir medveten om de inneboende krafterna som skiljer honom från alla andra – krafter som utlöses av musik.

Allt eftersom hans krafter växer så ser han sanningar som andra inte ser och de sanna avsikterna hos dem som verkligen härskar över planeten och de outnyttjade krafterna som finns inom oss alla.

ministry_sam_shearon

Al Jourgensen berättar mer

“Handlingen kretsar kring utomjordinar, konspirationsteorier, det ockulta, avskyvärda, världens korrupta regeringsmakter… och givetvis skivbolag!”

Tecknaren Sam Shearon är specialiserad på skräck och science-fiction och har tidigare designat skivomslag och merchandise åt artister som bland annat RammsteinRob Zombie och  Fear Factory.

“Ministry: The Devil’s Chord – The Chronicles Of Alien F. Jourgensen” har premiär på Comic-Con i San Diego juli 2014.

 

Share Button

Comments are closed.