Subscribe via: RSS

Höstens ruiner nästa för Blume

Posted on 18 June 2013

Höstens ruiner nästa för Blume

Italienska Blume är nu redo att presentera bandets andra album “Autumn Ruins”.

Det första smakprovet – singeln “Western Rust” släpps digitalt under juli och följs sedan upp med albumet under september.

(Proslyssna den kommande singeln nedan!)

Detta efter att den italienska synthpoptrion, som består av sångaren Enrico Filisetti tillsammans med Ivan Savino och Daniele De Fabritiis, har skrivit på för det storsatsande amerikanska skivbolaget WTII Records.

Blume bildades i Milano 2008 och under presenterade under hösten samma år de första smakproven på bandets tematyngda, melodiösa och melankoliska synthpop. Under våren 2009 skrev man på för A Different Drum, där man året därpå presenterade succédebuten Rise From the Grey”.

Framgångarna med albumet gav bandet möjligheterna att gästa flertalet av de mest kända klubbarna och största festivalerna runtom i Europa där man delade scen med storheter som Covenant, Kirlian Camera, VNV Nation, De/Vision och She Wants Revenge för att nämna några.

“Autumn Ruins” släpps den 10 september via WTII Records.

Tracklist

TBA

Share Button

Comments are closed.