Subscribe via: RSS

Bekräftat: Kraftwerk arbetar på nytt album

Posted on 13 June 2013

Bekräftat: Kraftwerk arbetar på nytt album

Ralf Hütter bekräftar: Kraftwerk har inlett arbetet med bandet nionde studioalbum, uppföljaren till 2003 års “Tour De France Soundtracks”.

Bandet har nu avslutat den världsturné som inleddes i samband med släppet av samlingsboxen “The Catalogue” – som såg bandet leverera åtta album i följ i bland annat New York, Sydney, Düsseldorf, Sydney och London och kan nu helt och fullt fokusera på arbetet med den kommande nionde fullängdaren.

Kraftwerk är huvudakten vid årets Latitude Festival på den engelska ostkusten i Southwold, Suffolk den 19-21 juni, man kommer även stå på scenen vid årets Roskildefestival och kommer utöver detta även göra ett framträdande på den skottska festivalen T in the Park:s 20-års jubileum.

Share Button

Comments are closed.