Subscribe via: RSS

Årets sommarplåga från Spark!

Posted on 18 June 2013

Årets sommarplåga från Spark!

Efter att ha blivit vida kända med sina tidigare sommarhits som “Glassbilen” och “Popkomplex” så är den svenska EBM-duon Spark!, med Mattias Ziessow och sångaren Stefan Brorsson, nu redo att presentera årets dito.

Efter fina framgångar med det senaste albumet “Hela din värld” (som släpptes förra året), så följer nu den Falkebergbaserade duon upp med singeln “Man överbord” som släpps digitalt via alla plattformar på midsommarafton.

Låten är ett dansant, glatt och drivande nummer som enligt duons vana trogen är skriven med glimten i ögat och kommer lite längre fam också kompletteras med tillhörande musikvideo. (Se smakprov här och här!).

“Man överbord” släpps den 21 juni via Progress Productions.

Spark! live @ Deep, Malmö 2012 (ElectriXmas efterfest)Foto: Jens Atterstrand, Elektroskull.com

Share Button

Comments are closed.