Subscribe via: RSS

Categorized | Konsertnyheter

Tags : ,

Siesta! ställer in

Posted on 21 May 2013

Ett tragiskt besked för festivalsverige – årets Siestafestival blir inte av!

Festivalen som skulle gått av stapeln nästa vecka måste med kort varsel meddela att de tvingas ställa in årets upplaga. Anledningen stavas sviktande biljettförsäljning. Det är tragiskt, inte bara för artister och festivalpubliken, utan även för branschen som sådan. Det här indikerar att många festivaler kommer få det svettigt i sommar. Siesta! är förmodligen inte ensamma, men den första.

Samtidigt som festivalen ställs in stoltserar de med sitt kanske starkaste startfält på tre år. Förutom turnépremiären för Håkan Hellström finns amerikansk hiphopparen Nas, brittisk indierock signerat alt-J, The Vaccines, Glasvegas och Biffy Clyro högst upp på affischen.

Share Button

Comments are closed.