Subscribe via: RSS

Mikro aptitretar inför åttonde fullängdaren

Posted on 30 May 2013

Mikro aptitretar inför åttonde fullängdaren

Efter nästan fyra års tystnad så är nu grekiska Mikro tillbaka med nytt material.

Den nya singeln “Just Another Day” (lyssna nedan) landade tidigare i våras och är det första smakprovet från bandets kommande (ännu titellösa) åttonde album.

Den Athen- och Salonicabaserade electropopkvartetten, som består av Nick Bitzenis, Ria Mazini, John Lefkadites och Stelios Emanouilides, albumdebuterade med “Το Τέλος Του Κόσμου” (The End of the World) redan 1999 och har sedan dess släppt ytterligare sju fullängdare, varav den senaste – “Upload” släpptes 2009.

Bandet har delat scener med många storheter under deras snart femtonåriga karriär, bland annat Morrissey, Ladytron, Client, The Raveonettes, Timo Maas och Chicks On Speed – och har nyligen även turnerat i USA och Kanada med svenska Covenant.

“Just Another Day” finns ute nu via Undo Records.

Share Button

Comments are closed.