Subscribe via: RSS

Ginger Snap5 presenterar “Break Me Down”

Posted on 15 May 2013

Ginger Snap5 presenterar “Break Me Down”

Från Odessa i Ukraina kommer Ginger Snap5 och hjärnan bakom projektet Roman Soroka, som har en bakgrund i den alternativa rockscenen, startade Ginger Snap5 under 2004, då med fokus på att producera elektronisk dansmusik.

Efter ett antal remixarbeten åt andra band under de senaste åren och med influenser från en rad olika elektroniska genrer, som electro-industrial, trance, synthpop och EBM, så är nu Ginger Snap5 redo att debutera med eget material.

Sexspårs-EP’n “Break Me Down” är det första smakprovet från debutalbumet, som är planerat för släpp senare under året.

Förutom totalt fyra versioner av titelspåret, varav en av remixerna är signerad Cold in May, så inkluderas även b-sidan “Shadow Ghost” med tillhörande remix av Mental Discipline. (Lyssna på delar av EP’n nedan).

“Break Me Down” släpps den 28 maj via Skyqode.

Tracklist

  1. Break Me Down
  2. Shadow Ghost (Radio Version)
  3. Break Me Down (Cold in May Remix)
  4. Shadow Ghost (Mental Discipline Remix)
  5. Break Me Down (Stripped Version)
  6. Break Me Down (Instrumental Version)

Share Button

Comments are closed.