Subscribe via: RSS

Hultsfredsfestivalen flyttar till Stockholm

Posted on 20 March 2013

Efter några tuffa år med sviktande ekonomi och allt sämre publikuppslutning så har nu Hultsfredsfestivalen, som numera arrangeras av FKP Scorpio (som även ligger bakom SVMK FestBråvalla Festivalen och Getaway Rock) kommit fram till att flytta hela festivalen – till STOXA-området norr om Stockholm!!

Arrangörerna uttalar sig idag enligt följande

“Tider förändras, behov uppstår och möjligheter uppenbarar sig. Dessa tre anledningar tillsammans har lett oss till att ta ett viktigt beslut. I år flyttar vi Hultsfredsfestivalen från Småland till Stockholm, från Hultsfred till STOXA i Sigtuna kommun. Festivalen kommer att äga rum under samma datum och alla bokade artister följer givetvis med. Det enda som förändras är att vi anordnar festivalen på ett nytt område. För att tillfredsställa artister, festivalbesökarna och våra egna visioner är det med blandade känslor vi lämnar en legendarisk plats, samtidigt brinner vi av entusiasm över vad vi har framför oss.”

Festivalen äger rum mellan den 13 och 15 juni.

Share Button

Comments are closed.