Subscribe via: RSS

Depeche Mode – live on Letterman

Posted on 11 March 2013

Share Button

One Response to “Depeche Mode – live on Letterman”

  1. Stilren says:

    Dom flesta Depeche-fans jag känner är fullkomligt onyanserade i deras kärlek till denna trötta trio. Jag har personligen alltid haft dom som favoriter och vill verkligen fortsätta älska dom…men…

    Det nya materialet är sömnigt och oinspirerat, med “Should Be Higher” som undantag. Även om DM tidigare lyckats med konststycket att återuppfinna sig själva utan att förlora sin identitet, betyder det inte att dom kan slappna av.

    Jag är helt klart reserverad när det gäller “Delta Machine”. Speciellt när Diorama ger ifrån sig “Even the Devil doesn’t Care”, som tilltalar mig på så många olika nivåer. Nivåer Depeche Mode slutat nå fram till i och med Ultra.