Subscribe via: RSS

Syrian presenterar nytt med tillhörande remixtävling

Posted on 13 February 2013

Syrian presenterar nytt med tillhörande remixtävling

Det har varit relativt tyst från Syrian under de senaste åren, men nu presenterar den italienska electro-/futurepopduon, som består av sångaren Andrea Peluso tillsammans med Lorenzo Bettelli, det första nya materialet sedan 2008 års fristående singelsläpp “No Atmosphere” (som även hade gästspel av Selica Gel-sångaren Alberto Palazón).

Den senaste fullängdaren “Alien Nation”, som innehöll gästspel av Alphaville-sångaren Marian Gold (på låten “Supernova”) och låten “Musika Atomika” som inkluderades i Konamis dataspel “Dance Dance Revolution 2”, släpptes under 2007 och var bandets tredje i ordningen efter debutalbumet “De-Synchronized” (2003) och uppföljaren “Kosmonauta” (2005).

Det nya spåret “Fire in Your Eyes” är det första smakprovet från bandets kommande (ännu titellösa) fjärde album som är planerat för släpp senare under 2013. I samma veva utlyser bandet också en remixtävling och den vinnande remixen kommer inkluderas på bandets kommande album. Remixkitet kan hämtas här och alla bidrag skall skickas i wav-format till: voyager@spacetalk.net senast den 15 mars. (Lyssna på det nya spåret nedan).

Share Button

One Response to “Syrian presenterar nytt med tillhörande remixtävling”


Trackbacks/Pingbacks

  1. […] som vi rapporterat tidigare, så är den italienska duon Syrian, som består av Andrea Peluso och Lorenzo Bettelli, nu redo […]